Ångerrätt
Vid köp på Created by Malin gäller distansavtalslagen för privatkunder. Det innebär att du som konsument har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Om du ångrar dig måste du kontakta oss inom denna tid. Det enklaste är att du mailar till hello@createdbymalin.se. Om du ångrar dig och vill lämna tillbaka varan ska du skicka tillbaka varan oanvänd och oskadad inom 14 dagar efter att du på ett tydligt sätt meddelade oss att du ångrar köpet. Varan ska vara packad i sitt emballage vid returen. När du utnyttjar ångerrätten står du som kund för returfrakten till Created by Malin.
Återbetalning av summan utförs normalt inom 1-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar, efter att jag mottagit och godkänt returen. Observera att eventuell faktura ska betalas även om du returnerar varan.
Ångerrätt gäller ej företagskunder och ej heller för kundspecifika produkter.

Returadress:
Created by Malin
Solhagavägen 38
163 47 Spånga

Reklamationer – skadad vara
Kontakta alltid mig vid en ev reklamation så försöker vi lösa det på det på bästa sätt.

När du får varan är det bra om du kontrollerar den så fort som möjligt. Detta gäller också om du misstänker att felet uppstått i transporten. Du har rätt att reklamera en vara om det kan antas vara ett fel på varan. Kontakta oss så fort som möjligt på hello@createdbymalin.se och bifoga tydliga bilder på den felaktiga varan och uppge ditt ordernummer. Om det kan konstateras att det är fel på varan står vi för returfrakten och skickar en ny vara till dig.

Ej uthämtade paket
Paket som inte hämtats ut från utlämningsställe inom angiven tid kommer att returneras till oss från fraktfirman mot en kostnad. För alla paket som inte löses ut debiteras därför kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift på 250 kr. Du har därefter möjlighet att kontakta mig för ny frakt mot ny fraktkostnad. Har du inte kontaktat oss inom sex månader från att varorna returnerades till oss från fraktfirman tillfaller varorna Created by Malin och återbetalning till dig sker inte.